Wimpers en wenkbrauwen verven


Hoe worden wimpers of wenkbrauwen geverfd?

Wimpers:
De wimpers worden goed schoongemaakt en ontvet, daarna wordt de huid aan de onderkant van het oog beschermd tegen het doorlopen van de verf. Er worden een soort papieren blaadjes (wimperblaadjes) onder de onderste wimperhaartjes gelegd zodat deze ook worden mee gekleurd maar het niet op de huid komt. Daarna wordt met een kwastje de verf aangebracht. De verf moet enkele minuten intrekken, vervolgens worden de wimperblaadjes en verf verwijderd.

Wenkbrauwen:
De wenkbrauwen worden goed schoongemaakt en ontvet. Soms (licht aan de intensiteit van de kleur) wordt er eerst een beschermings-créme op de huid aangebracht. Vervolgens wordt met een kwastje de verf aangebracht. Dit moet enkele minuten intrekken waarna de verf weer verwijderd wordt.

 

Hoe lang blijft de verf zitten?
Op de wimpers blijft de verf 4 tot 6 weken zitten en op de wenkbrauwen blijft de verf 3 tot 6 weken zitten. De verf vervaagd geleidelijk.


Verdere informatie
Het is raadzaam eventuele mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen aangezien het resultaat dan optimaal is.
Beide behandelingen zijn geheel pijnloos, wel kunnen de ogen even prikken of geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. Indien u weet dat u allergisch bent voor een bepaald bestandsdeel raad ik u aan van tevoren even te informeren hier over.


Voordelen:

– Meer gezichtsuitdrukking
– Natuurlijk effect