Over Future Of Beauty


IMG_0336

Mijn naam is Rowan Smeenk. Ik ben de eigenaresse van Future of Beauty en kom uit De Meern.

Ik ben in 2012 begonnen met een visagie opleiding, daar heb ik in juni 2012 mijn diploma voor behaald. Verder heb ik mee geholpen met visagie workshops. Daarnaast heb ik zelf ook workshops georganiseerd en gegeven.

Nadat ik mijn visagie opleiding had afgerond, merkte ik dat ik graag meer wilde op gebied van uiterlijk en verzorging. Ik ben op zoek gegaan naar de laatste trends en ontwikkelen op dit gebied. Zo ontdekte ik dat veel mensen interesse hebben in: epileren met touw (threading), wimperextensions, en gellak. Ik heb hiervoor cursussen gevolgd en mijn certificaten behaald.
Om een mooi arrangement aan te kunnen bieden, ben ik vervolgens door gegaan met allround nagelstyling en gezichtsbehandelingen.

Ik werk voor speciale gelegenheden ook op locatie. Zo heb ik diversen bruidjes (en bruidsgasten) opgemaakt voor hun grote dag en ben ik bijvoorbeeld ingehuurd om op een speciaal vrouwen evenement manicure’s te verzorgen.

Ik durf te zeggen dan ik klanten alleen laat gaan als zowel ik als mijn klant tevreden zijn over de behandeling. Hygiëne en professionaliteit zijn voor mij erg belangrijk!

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via: futureofbeauty@live.nl of bel 06-36295539