Magnetic gelpolishWat is magnetic gelpolish/ gellak?
 
Gelpolish is een dunne gellak die in kleur of transparant kan worden aangebracht. De gellak wordt laagje voor laagje aangebracht en blijft wekenlang zitten.

Het wordt (bijna) hetzelfde aangebracht als gewone nagellak. Bij de gellak hoeft u alleen niet te wachten tot het droogt, deze droogt namelijk binnen 120 sec onder de UV-lamp.
Gellak is niet te vergelijken met kunstnagels zoals acrylnagels en/of gelnagels. Het is namelijk een stuk dunner, flexibeler en makkelijker te verwijderen.

Collage gelpolish

Hoe wordt gellak precies aangebracht?

Tijdens de gellak behandeling worden eerst de nagels in model gevijld en de nagelriemen zachtjes terug geduwd. Dit wordt gedaan zodat er geen lucht stukjes onder de lak komen.
Daarna wordt het bovenste laagje opgeruwd en worden de nagels goed ontvet.
Er wordt een bonder aangebracht, waardoor de gellak extra goed hecht en vervolgens wordt de base lak aangebracht.
Deze droogt onder de UV/LED-lamp in 120 seconden.Vervolgens worden er twee laagjes kleur gellak naar keuze aangebracht.

Daarna wordt er nog een top gel aangebracht, dit zorgt ervoor dat er een prachtige glans op de nagels ontstaat en de nagels krasvrij blijven.
Tot slot worden de nagels afgenomen met vloeistof (nail cleanser), dit zorgt ervoor dat er geen plak laagje op de nagels achterblijft.

Hoe lang blijft de gellak zitten?
Magnetic gelpolish blijft 2/3 weken zitten. de lak groeit mee met de natuurlijke nagelgroei en wordt daardoor meestal na 2/3 weken opnieuw gezet of opgevuld vanwege de zichtbare uitgroei. Het is ook mogelijk om de gellak langer te laten zitten alleen scheelt het per persoon en dagelijkse activiteiten hoe lang de gellak mooi blijft.

Bij ons is het ook mogelijk om de gellak op te vullen, dit doen wij omdat dit de natuurlijke nagels minder aantast als dat de lak per behandeling helemaal verwijderd en opnieuw gezet moet worden.

010
De voordelen van gellak:

– Het is goedkoper dan kunstnagels
– Het is niet schadelijk voor de natuurlijke nagels
– De behandeling duurt niet zo lang als het zetten van acryl of gelnagels
– Het is een goede bescherming en versteviging voor uw eigen nagels
– Beschikbaar in meerdere kleuren
– Is meteen uitgehard onder de lamp dus geen vegen of beschadigingen in de lak
– Blijft minimaal 2 weken zitten zonder afbladderen
– Altijd 1 week garantie!