Gezichtsbehandelingen


De dagelijkse verzorging en reiniging die thuis wordt uitgevoerd is vaak niet voldoende om je huid de ultieme voeding te geven die het nodig heeft.

Een professionele gezichtsbehandeling gaat dieper. Zo wordt er bij Future Of Beauty altijd gekeken naar wat het best past bij jouw huid, zowel op verzorgend als reinigend gebied.
Er zijn diverse behandelingen mogelijk. De basic treatment, cleansing treatment en de luxe treatment.

- De organic basic treatment is perfect geschikt voor de extra boost van de huid zonder dat je er heel veel tijd aan kwijt bent.

- De organic cleansing treatment is hetzelfde als de basis behandeling en daarnaast gericht op de onzuivere huid. Hierbij wordt er ook een huidanalyse opgesteld en bijgehouden. Een huidanalyse is belangrijk om bij te kunnen houden hoe de huid zich verbeterd op langere termijn en om bijzonderheden in de gaten te houden.

- De organic luxe treatment is een luxe all-in behandeling voor het hele gelaat. Hierbij kun je heerlijk genieten van de gezicht, hals, decolleté en arm massage. Daarnaast kun je kiezen voor het verven van je wimpers of wenkbrauwen.

Een gezichtsbehandeling kan aan het begin best gevoelig zijn. Bijvoorbeeld als er veel onzuiverheden aanwezig zijn. Wanneer je je huid regelmatig (op een goede manier) laat verzorgen en onderhoud zal dit op langere termijn alleen maar beter worden.
Daarnaast kan een gezichtsbehandeling ook heerlijk ontspannend zijn. Dus niet alleen voor de huidverbetering maar ook voor je drukke levensstijl is het fijn om af en toe even te kunnen relaxen!

Weetje van Rowan:
Wist je dat wat je eet en drinkt een grote invloed heeft op je huid? Wanneer je goed op je voeding let zal je dit terug zien in je huid. Daarnaast is het belangrijk om voldoende vocht binnen te krijgen om de vochtbalans van je huid op peil te houden.