Gelnagels


“mso-bidi-font-weight: normal;”>Wat zijn gelnagels?

Gelnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel alleen op de nagels aangebracht. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van zogenaamde ‘tips’. Tips zijn kleine kunststof verlengstukjes. De gel is een stroperige substantie die alleen uithard onder Uv/ LED-licht. Het voordeel hiervan is dat de nagels nog gemodelleerd kunnen worden totdat ze onder de speciale uv-lamp worden gehouden. De gel is geurvrij en (meestal) hypo-allergeen. Gelnagels zijn buigzaam en breken niet snel.
 
016


Hoe worden gelnagels gezet?

Eerst worden de handen gedesinfecteerd en de nagelriemen losgemaakt. De eigen nagels worden vetvrij gemaakt om ervoor te zorgen dat de kunstnagels goed hechten. Vervolgens worden de ‘tips’ geplaatst en op de gewenste lengte geknipt. Met een vijl worden de randen van de tips gevijld totdat de tips allemaal dezelfde lengte/vorm hebben en de nagel en de tip 1 geheel vormen. Dan wordt de gel op de nagel aangebracht. Meestal worden er 3 laagjes gel aangebracht die onder een speciale UV/LED-lamp worden uitgehard. Wanneer de gel uitgehard is wordt met een vijl het uiteindelijke model gevijld en wordt de nagel gepolijst. Vervolgens worden de handen nog een keer goed gewassen. Als laatst wordt er een blanke UV top laag aangebracht, dit zorgt ervoor dat de nagels mooi en krasvrij blijven.

Het zetten van gelnagels duurt ongeveer 90 min. Dit gebeurd uiteraard heel precies en zorgvuldig. Na ongeveer 2 à 3 weken zal er uitgroei op de nagels zichtbaar worden. Deze uitgroei kunt u weer laten opvullen.
 
017


Voordelen van gelnagels:

– Nagels op lengte naar keuze
– Versteviging van de natuurlijke nagels
– De gel is zacht en buigzaam waardoor de nagels niet snel breken
– Mooi en glanzend oppervlak
– Altijd 1 week garantie!

Tips om de gelnagels zo goed mogelijk te verzorgen:

Het is af te raden om de nagels zelf te verwijderen door middel van trekken en/of pulleken, dit kan uw natuurlijke nagels namelijk flink beschadigen. Laat de nagels dus professioneel verwijderen of opvullen.018

Bescherm de nagels tegen chemische vloeistoffen en/of chemische schoonmaakmiddelen. U kunt bij gebruik van deze producten handschoenen dragen ter bescherming.