Wimperextensions


Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn synthetische haartjes met een zijde laagje die één voor één aan de natuurlijke wimperhaartjes worden bevestigd. De extensions groeien mee met de natuurlijke wimpergroei en vallen uit als de eigen wimperhaartjes uitvallen. 

Wimperextensions D krul Hoe worden wimperextensions gezet?

Als eerst worden de lengtes en de krul van de wimpers bepaalt. Voor de binnen- en buitenkant van het ooglid worden verschillende lengtes gebruikt zodat dit er zo natuurlijke mogelijk uitziet. Daarna worden de onderste wimperhaartjes afgeplakt met. Dit wordt gedaan zodat de onderste wimpers niet aan de bovenste wimpers vast komen te zitten.

Vervolgens worden de wimpers ontvet met een speciale cleanser, hierdoor kunnen de extensions extra goed hechten. De wimperextensions worden haartje voor haartje bevestigt aan uw eigen wimpers, dit geeft een extra natuurlijk effect. Ze worden bevestigt met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimpers. De behandeling is een zeer secuur werkje en duurt daardoor ongeveer 120 minuten (incl. intake). Daarna heeft u prachtige volle wimpers de aankomende weken!

Wimperextensions D krul 1     Hoe lang blijven de wimperextensions zitten? De wimperextensions kunnen tot 2 maanden blijven zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke wimpergroei, deze is bij iedereen anders. Gemiddeld worden er (voor een volle set) tussen de 60 en 90 extensions per oog aangebracht. 

Voordelen van wimperextensions:
– Elk moment van de dag mooie, volle, lange en zwarte wimpers

– Lengte, dikte en krul aangepast aan uw wensen
– Praktisch en gewichtloos, u voelt de extensions haast niet
– Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
– Geen beschadiging van uw natuurlijke wimpers
– Maakt mascara of wimperverf in principe overbodig
– Geen trosjes wimpers bij elkaar geplakt
– Natuurlijke uitstraling
– Word pijnloos aangebracht
– Blijft 6 tot 8 weken zitten

 

 

Tips om de wimperextensions zo goed mogelijk te verzorgen:

-Laat de extensions de eerste 24 uur na de behandeling niet vochtig of nat worden. Zo kan de lijm volledig hechten/uitharden.

– Vermijd zoveel mogelijk langdurig water op de wimperextensions.

– Gebruik geen wattips of watjeschijfjes om je wimpers droog te maken, deze geven pluisjes af en blijven aan de wimpers hangen. Droogdeppen met een handoek is wel een optie.
 – Kam de wimperextensions dagelijks voorzichtig door met het meegegeven wimper borsteltje om de extensions in model te brengen.Wimperextensions D krul 2

– Gebruik geen wimperkrultang en ga niet aan de wimpers plukken of trekken. Hierdoor kunt u uw eigen wimpers beschadigen of zelfs afbreken.

– Mocht u nog make-up willen gebruiken, gebruik alleen oog make-up op waterbasis of een wimpercoating die geschikt is voor wimperextensions. (Ook verkrijgbaar in de salon)

– Gebruik op water gebaseerde make-up remover voor de ogen! Indien u dit niet doet, zorgt u ervoor dat de extensions aan elkaar gaan plakken.

-Sauna gebruik is mogelijk maar met mate. Houdt er rekening mee dat door de warmte de lijm hechting verminderd wordt en u mogelijk eerder een opvul behandeling nodig heeft.

-Schoonmaken van je extensions is heel belangrijk om eventuele infecties te voorkomen.
Iedere dag hopen zich dode huidcellen, talg, vuil en stof zich op tussen je wimpers.
Als de wimpers schoon zijn blijven ze bovendien veel langer mooi! Om de wimpers goed te kunnen blijven reinigen (steriliseren) kunt u bij de wimperbehandeling een lash foam of ander geschikt product aanschaffen.